Legyen az sajt, méz szörp vagy lekvár, balzsamecet, különleges íz világot és melegszívű embereket ismerhetsz meg, ha meglátogatod a környék termelőit.

Image

Borecet Manufaktúra

Magyarországon szinte teljesen kihalt mesterséget élesztett újjá Bodrogkeresztúron Formanek Ferenc és felesége, Képíró Anita, akik minőségi tokaji borok mellett a cég saját gazdaságában termelt gyümölcsökből is készítenek ecetkülönlegességeket, melyek az Acetánia múzeumban meg is kóstolhatóak és részletesen megismerhetőek.

Bodrogkeresztúr
Távolság: 3,1 km

Csicsörke Lekvár és Szörp Műhely

Ha a minőségben nem ismersz kompromisszumot, akkor mindenképpen térj be Bodrogkeresztúrra, a Csicsörke Lekvár és Szörp Műhelybe, ahol a család kertjeiből szüretelt növények felhasználásával, mindenféle felesleges adalékanyagtól mentes, valódi kézműves termékeket kóstolhatsz és vásárolhatsz, rostos gyümölcsszörpöket, gyógynövényes szirupokat, lekvárokat, és sok-sok különlegességet.

Bodrogkeresztúr
Távolság: 3,9 km
Image
Image

Mádi Sajt

A Mádon található családi sajtműhelyben a szomszédos ökofaluban, tájvédelmi körzetben legelt tehenek és kecskék friss tejéből, nagy gondossággal készülnek az érlelt tehén és kecskesajtok, kéksajtok, faszenes camambert sajtok, gomolyák és különleges tejtermékek, mint például az ordatorta, a savóméz, a gyümölcs joghurtok, sajt bonbonok és sajttorták.

Mád
Távolság: 8,5 km

Varga Méhészet

A méhészetünk már több mint egy évtizede tevékenykedik az idilli Tokaj-hegyalja, Tarcal csodás vidékén. Ezen környék különleges gazdagságot hordoz magában, tele növényfajok sokféleségével, amelyet mi a legjobb módon hasznosítunk. Évről évre elkötelezetten törekszünk arra, hogy kiváló minőségű fajtamézek és ízletes, gazdag vegyes mézek kerüljenek ki méhészetünkből, hogy ügyfeleink mindig a legfinomabb ízekkel gazdagodhassanak.
Tarcal
Távolság: 550 m
Image